Annick Geyskens lijsttrekker N-VA Aarschot

Op 12 januari 2018

“Annick Geyskens lijsttrekker N-VA Aarschot”

Vrijdag 12 januari 2018 werd Annick Geyskens op de nieuwjaarsreceptie van de N-VA door Minister Weyts aangekondigd als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in Aarschot.

Annick Geyskens (51) wordt de lijsttrekker voor de N-VA in Aarschot. Dat werd eind december 2017 unaniem beslist door het afdelingsbestuur van Aarschot. Annick Geyskens was eerder in 2014 kandidaat voor de Kamer-verkiezingen en haalde vanop de 10de plaats een puik persoonlijk resultaat van 8.292 voorkeursstemmen.

Annick is werkzaam als HR-experte voor Ecowerf en specialiseerde zich als gemeenteraadslid in het preventie en veiligheidsbeleid. Daarnaast volgt ze de materie rondom onderwijs- en ruimtelijke ordening in Aarschot op de voet op.

Annick Geyskens: “Ik wil de kans die het afdelingsbestuur me geeft met beide handen grijpen. In een Vlaanderen dat economisch heropleeft zakt Aarschot helaas steeds verder weg. Tijd om die Parel aan de Demer terug op te blinken” vindt Geyskens.

Samen met het afdelingsbestuur wordt op dit moment het N-VA-programma voor de gemeenteraadsverkiezingen uitgewerkt. Parallel maakt de afdeling verder werk van de lijstvorming. De verdere invulling van de lijst zal later worden bekend gemaakt.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is