N-VA Aarschot geen voorstander voor verbod op tablet en smartphone”

Op 31 januari 2018

 “N-VA Aarschot geen voorstander voor verbod op tablet en smartphone”

Naar aanleiding van een vraag van een gemeenteraadslid sprak burgemeester Peeters zijn voorkeur uit voor een verbod op tablets en smartphonegebruik. “Een vreemd signaal” vindt N-VA Aarschot.

Op de gemeenteraad van 22 januari 2018  vroeg een gemeenteraadslid de burgemeester of het gebruik van tablets en smartphones tijdens de gemeenteraad kon worden verboden. Dit voorstel werd ondersteund door burgemeester Peeters. N-VA Aarschot reageerde bij monde van gemeenteraadslid Bart Dehaes verbaasd : “Eerder deze legislatuur werd door het stadsbestuur voor elk gemeenteraadslid een Ipad aangekocht, om de papierlast te verminderen. Tablets uitdelen maar het gebruik tijdens de gemeenteraad verbieden komt dan neer op een verkapt cadeau. Dat lijkt me een vreemd signaal naar de Aarschotse belastingbetaler.”

 

Dehaes pleit voor het gebruik van het gezond verstand. Anno 2017 is het volgens hem zaak om net slim gebruik te maken van nieuwe technologie. “Naar elkaar luisteren is voor ons een teken van elementair respect. Beleefdheid laat zich niet in regeltjes gieten.”

 

 

Meer informatie:

Bart Dehaes, Gemeenteraadslid N-VA Aarschot, 0475/33.00.92

Bob D’hoedt, Voorzitter N-VA Aarschot, 0498/82.46.90

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is