Talentvolle jongeren versterken ervaren team N-VA Aarschot

Op 7 mei 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

N-VA Aarschot stelt vandaag zijn top 5 en lijstduwer voor. Het team vormt een mix van uittredende gemeenteraad- en OCMW-mandatarissen en schuift jong talent naar voren.

In januari eerder dit jaar werd Annick Geyskens unaniem door het afdelingsbestuur aangeduid voor het lijsttrekkerschap. Recent sprak het afdelingsbestuur, opnieuw unisono, uit over de top 5 en het lijstduwerschap.

Op de tweede plaats zal Bart Dehaes uit Rillaar, uittredend gemeenteraadslid en voorzitter van het oudercomité van de basisschool Dol-fijn een tandem vormen met de lijsttrekker.

Plaats drie tot en met vijf werden toegewezen aan Stef Van Calster (nr. 3), Bob D’hoedt (nr. 4) en Valerie Reekmans (nr. 5). Alle drie zijn zij op dit ogenblik werkzaam voor de partij op nationaal vlak en brengen dus een grote opgebouwde expertise mee naar het lokale niveau.

Stef Van Calster is parlementair medewerker van Herman Wynants, Bob D’hoedt is raadgever mobiliteit van minister Ben Weyts en Valerie Reekmans fungeert als experte ‘welzijn en gezin’ van de partij.

De lijst wordt afgesloten met uittredend OCMW-raadslid Veerle Laleman.

Voorzitter Bob D’hoedt reageert tevreden: “Het enthousiasme binnen onze afdeling is duidelijk voelbaar. Met een sterke mix van ervaring en jong talent treden we nu naar voren. In oktober vragen we de Aarschottenaar het vertrouwen om de verandering eindelijk ook in Aarschot te laten gelden.”

De verdere invulling van de lijst wordt op een later moment bekend gemaakt.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is